Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Assist

Hver sommer kommer studerende fra hele landet og fra lokalområdet til Grønnevang for at tilbyde praktisk hjælp til ældre og andre med behov. De unge laver havearbejde/hækklipning, maling eller rengøring. Assist er et samarbejdsprojekt mellem Grønnevang Kirke, Brohuset Kongevænget og Kristeligt Forbund for Studerende.

Assist - gi'r en hjælpende hånd i 2019

Ja, det sker igen!

I uge 27 - fra tirsdag d. 2. juli til søndag d.7. juli 2019 - får Grønnevang / Hillerød Øst for 8. år i træk besøg af en flok unge studerende fra Århus, Odense og København. De studerende vil sammen med lokale  frivillige gerne hjælpe med praktiske opgaver – hækklipning/havearbejde, plankeværks-maling, rengøring m.v. Hjælpen er gratis - og ydes til ældre og andre med behov i Grønnevang sogn.

ASSIST er et samarbejdsprojekt mellem Grønnevang kirke, Kongevænget I og II og Kristeligt Forbund for Studerende. En fantastisk uge med fællesskab og hjælp på kryds og tværs i sognet.

Hvis du har behov for hjælp, er du velkommen til at sende en ansøgning senest d.22/6 til Thyge Enevoldsen via mail (ten@km.dk) eller telefon (51155349).