Juniorer

Under gudstjenesterne om søndagen er der juniorkirke i kælderen. Udover forskellige aktiviteter hører vi også om den tekst, som der prædikes om for de voksne.

Efter gudstjenesterne har juniorerne mulighed for at spille forskellige spil og få en snack, mens de voksne drikker kirkekaffe.

4-5 gange om året er der juniorfest i kirken. Vi samles kl. 17 fredag aften og laver rystesammenaktiviteter fx computercafé, flødebolleværksted, brætspil osv., vi spiser pizza, overnatter i kirken og slutter med morgenmad lørdag. Kontakt Børne- og Ungdomsmedarbejderen.

 

 

Kære jer, der har ...

... børn, juniorer og teenagere i Grønnevang Kirke!

Vi er gået i gang med at lave en intern liste over, hvilke skønne børn og unge vi har i kirken. Det gør vi, så vi lettere kan invitere netop dit barn/ung til arrangementer for DEM i kirken, og for at styrke deres fællesskab.

Send derfor meget gerne en mail til ungdomsmedarbejder@gronnevang.dk med følgende informationer:
barns navn, fødselsdag, dit/jeres navn/navne, email-adresse, barns mobilnummer og dit/jeres mobilnummer.

Vil du gerne høre mere om børne- og ungdomsarbejdet, så er du også meget velkommen til at skrive.

Fest for juniorer

Fredag d. 24. august kl. 17.00 (til lørdag morgen, hvis man også har lyst til at overnatte) er der event for juniorerne - det bliver megasjovt! Du kan få mere information om arrangementerne hos Børne- og ungdomsmedarbejderen, som du også skal tilmelde dig til.

Der er også juniorfest d. 2. november.