Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Hillerød Subbuteo Klub i Grønnevang Kirke

Grønnevang Subbuteo-klub er en ny bordfodbold-klub med base i Grønnevang Kirkes lokaler. Klubben er åben for instruktion, træning og kamp de fleste fredage fra kl.15-18 i Grønnevang Kirke. Kontakt Thyge for info om hvilke fredage, der spilles (tlf. 51155349). Klubben er støttet økonomisk af Grønnevangfonden. Trænere/ledere i klubben er Thomas Petersen og Hans Ejler Martens og Thyge Enevoldsen. Thomas og Hans er begge tidligere Subbuteo-landsholdsspillere.

Hvad er Subbuteo?

Subbuteo er et avanceret bordfodboldspil - og meget realistisk i spilopbygning og regler. Når man først har lært teknik og regler, så lever og bevæger kampene sig som rigtige fodboldkampe. Det er et spil, som styrker finmotorik og sociale færdigheder. Et rigtig godt alternativ til PlayStation. Spillet er for både drenge og piger. For 10 år siden havde Danmark en kvindelig verdensmester i Subbuteo - og Danmark vandt hold-VM for U15 drenge. Se mere om spillet på youtube (søg: Subbuteo).

Hvem kan være med?

Som hovedregel skal man være 9 år for at kunne lære spillet. Men der er plads til dispensationer for yngre spillere, hvis koncentrationsevnen er god.

Hvad er målet?

Målet med klubben er fællesskab og hygge - og at vi blir rigtig gode til Subbuteo! Et mål er også at kunne blive så gode til spillet, så vi på sigt kan deltage i turneringer med venskabsklubben Lega Liga i Odense m.fl. Og så er det et mål, at det ikke skal være dyrt at gå til Subbuteo i Grønnevang Kirke.

Forældre er også velkomne. Der er altid kaffe på kanden.