Fællesskab

Fællesskab, netværk og grupper udgør i det hele taget en central del af menighedens liv i Grønnevang Kirke.  Her bliver der delt liv og tro - og kaffehygge - i det store fællesskab omkring gudstjenesterne, ved de årlige fester og i de mindre grupper.

I Grønnevang Kirke er det muligt for enhver at deltage i forskelligartede netværk og grupper. Nogle grupper lægger vægt på undervisning, bøn og bibellæsning, f.eks. cellegrupperne, kvindeklyngen, undervisning- og kloster/retræte-arrangementer. Andre grupper fokuserer mere på det sociale fællesskab, som f.eks. drivhuset og sognecafeen.  Er der brug for en snak, tilbydes særlige enkeltsamtaler.

Er man til strikkecafé, kor/gospelkor, lovsangsgruppe, gåture eller gymnastik, er det også en mulighed.

Menigheden i Grønnevang Kirke kan lide at feste og inviterer derfor hvert år til sommerfest og adventsfest. Skærtorsdag aften bliver der serveret suppe før gudstjenesten, og det er helt tydeligt, at også denne aften er en slags fest.

Indimellem bliver der arrangeret menighedslejre, kirketure og retræter for alle - for at være sammen i flere dage.

I Grønnevang Kirke er der rigtig mange frivillige hænder i gang henover ugen, og flere hænder er mere end velkomne. Hvis du har lyst til at bidrage til fællesskabet med en frivillig indsats, stor eller lille, kan du henvende dig til en af præsterne. De kan sammen med dig og dine ønsker finde frem til, hvor du og din indsats vil passe bedst. 

Det er naturligvis helt ok at komme til gudstjeneste uden at involvere sig i alle de nævnte aktiviteter og uden at skulle være en del af de mindre fællesskaber. Der er plads til alle i Grønnevang Kirke.

Her på siden og i menuerne øverst på forsiden kan du søge oplysninger om de forskellige netværk, grupper og aktiviteter, du har mulighed for at være en del af - du er hjertelig velkommen.

25feb kl. 10:15

Børne- og Juniorkirke

Der er børnekirke under prædiken med bibelfortælling, aktiviteter og leg. Børnene …

25feb kl. 10:15
26feb kl. 17:30

Voices of Gospel

Korets solistgruppe øver 17.30 - 18.45

 

Korøvelse m. pause 19.00 - 21.30

26feb kl. 17:30
27feb kl. 14:00

Sognecafé

Sæt hjernen i sving – Birte Hjermind Jensen

Birte vil gi´ os en eftermiddag med en …

27feb kl. 14:00
28feb kl. 14:15

Minikonfirmand i Præstevang kirke

En sjov og lærerig oplevelsesrejse i kirkens og kristendommens verden. Det kræver …

28feb kl. 14:15