Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Fællesskab

Fællesskab, netværk og grupper udgør i det hele taget en central del af menighedens liv i Grønnevang Kirke.  Her bliver der delt liv og tro - og kaffehygge - i det store fællesskab omkring gudstjenesterne, ved de årlige fester og i de mindre grupper.

I Grønnevang Kirke er det muligt for enhver at deltage i forskelligartede netværk og grupper. Nogle grupper lægger vægt på undervisning, bøn og bibellæsning, f.eks. cellegrupperne, kvindeklyngen, undervisning- og stille/retræte-arrangementer. Andre grupper fokuserer mere på det sociale fællesskab, som f.eks. drivhuset og sognecafeen.  Er der brug for en snak, tilbydes særlige enkeltsamtaler.

Er man til strikkecafé, kor/gospelkor, lovsangsgruppe, gåture eller gymnastik, er det også en mulighed.

Menigheden i Grønnevang Kirke kan lide at feste og inviterer derfor hvert år til sommerfest og adventsfest. Skærtorsdag aften bliver der serveret suppe før gudstjenesten, og det er helt tydeligt, at også denne aften er en slags fest.

Indimellem bliver der arrangeret menighedslejre, kirketure og retræter for alle - for at være sammen i flere dage.

I Grønnevang Kirke er der rigtig mange frivillige hænder i gang henover ugen, og flere hænder er mere end velkomne. Hvis du har lyst til at bidrage til fællesskabet med en frivillig indsats, stor eller lille, kan du henvende dig til en af præsterne. De kan sammen med dig og dine ønsker finde frem til, hvor du og din indsats vil passe bedst. 

Det er naturligvis helt ok at komme til gudstjeneste uden at involvere sig i alle de nævnte aktiviteter og uden at skulle være en del af de mindre fællesskaber. Der er plads til alle i Grønnevang Kirke.

Her på siden og i menuerne øverst på forsiden kan du søge oplysninger om de forskellige netværk, grupper og aktiviteter, du har mulighed for at være en del af - du er hjertelig velkommen.

19nov kl. 14:00

Sognecafé

 

19nov kl. 14:00
20nov kl. 15:30

Dansk Café

Caféen er for dig, der vil øve og forbedre dit danske sprog. I caféen får du også nye …

20nov kl. 15:30
21nov kl. 10:30

Gudstjeneste i Skovhuset

Der er stillet op til gudstjeneste i "Skovkilden" (aktivitetscenteret i stueetagen). …

21nov kl. 10:30
21nov kl. 10:30

Gymnastik

Vi gør gymnastik sammen til Ældresagens DVD. Det er muligt at gøre øvelserne …

21nov kl. 10:30