Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Babysalmesang i Hillerød Øst

Hvem?

For babyer op til ca. 1 år sammen med mor eller far. Der er max. plads til 10 babyer.

Hvad?

Vi starter kl. 10 i kirkerummet med sange, salmer, rim, remser, sæbebobler, dans og måske en lille svingtur.

Ca. kl. 10.45 er det tid til hyggelig snak over kaffe/tekoppen og et stykke brød i et at de andre lokaler i kirken.

Hvornår?

10 tirsdage fra 10.00 - ca. 11.30

Spørg hvornår du kan starte

Forudsætninger

Der kræves ikke andet for at deltage end lyst til at synge og at være sammen med sit barn på en særlig måde.

Hvor

Grønnevang Kirke, Tolvkarlevej 76, 3400 Hillerød

Pris

Det er gratis at deltage

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig. Gør det helst pr. mail til organist Inger Merete Tuxen.

 

 

Syng sammen med dit barn

Her er der der gang i at få lagt en række videoer, som du kan bruge, når du er derhjemme og gerne vil synge sammen med dit barn. De er indspillet i marts 2020 sammen med to af de børn, jeg lavede "babysalmesang" og "musikalsk legestue" med for 20 år siden - længe før jeg havde tænkt tanken, at jeg på et tidspunkt skulle blive organist med ansvar for babysalmesang.

Det er en blandet landhandel med salmer og sange, nyt og gammelt, for dem på 3 måneder og dem på 2 år, fagter og "dans". Kig rundt - og find tørklæder og "rasleting" frem, så I kan synge og lege med!

Har du et barn på op til 1 år, så meld dig til næste babysalmesangshold, hvor der venter masser af andre sange, remser og lege!

Med sangglad hilsen fra organisten

Info og tilmelding

Organist & korleder

Inger Merete Tuxen

Kan babyer synge salmer?

Et relevant spørgsmål, når der inviteres til Babysalmesang i Grønnevang Kirke! Svaret er selvfølgelig nej, for målgruppen er babyer op til ca. 1 år - i følgeskab med mor eller far. Men man skal ikke have overværet Babysalmesang i mange minutter for at blive klar over, at børnene oplever, sanser og lærer! De kigger på stjerner til tonerne af ”Du som har tændt millioner af stjerner”, de følger den lille klovn i kræmmerhuset med øjnene og rækker ud efter badebolden, når ”Jeg kan trille med min bold” er på programmet. De mærker vibrationerne, når de ligger på klaveret og en ny version af ”Fadervor” synges.

Ikke mindst lyttes der intenst til mors / fars stemme, både i kirken og når sang, remser, dans og fagter fortsætter derhjemme. Fantastisk er det, at baby elsker mors og fars stemmer, uanset hvor godt eller skidt de gennem deres liv har fået at vide, at de synger. Derfor kræves der heller ikke andet for at deltage end lyst til at synge og at være sammen med sit barn på denne særlig måde.

Forløbet, der er gratis, består af 10 tirsdage fra 10.00 - ca. 10.45 med mulighed for efterfølgende hyggesnak over kaffe- eller tekoppen.

Der er max. plads til 10 babyer, så tilmelding er nødvendig - og helst pr. mail - til Inger Merete Tuxen (organist@gronnevang.dk / 4089 5308). Det foregår i Grønnevang Kirke, Tolvkarlevej 76, 3400 Hillerød.