Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Koncerter, musikandagter m.m.

Med mellemrum er der koncerter, musikandagter eller lignende i kirken. Her kan du se både hvilke arrangementer, der er på vej - og glimt fra afholdte koncerter.

 

 

Påskedag for fuld musik

Søndag d. 21.april 2019 fra kl. 9.40

Påsken er en stor højtid i den kristne kirke. Det markerer Grønnevang Kirke på en festlig måde påskedag, hvor kirken igen får besøg af en forrygende trompetist, Dorthe Zielke. Fra kl. 9.40 vil hun spille påskemusik uden for kirken – til glæde for enhver, der kommer forbi kirken i dette tidsrum. Ved gudstjenesten kl. 10.00 fortsætter hun musikken sammen med organist Inger Merete Tuxen.

Dorthe Zielke har, siden hun blev uddannet i 2000, spillet til et utal af koncerter dels som solist og dels sammen med orkestre som Det Kgl. Kapel, DR Big Bandet, Radiosymfoniorkestret i Berlin og det berømte Mahler Chamber Orchestra. Gennem de forløbne 20 år har hun spillet i over 400 danske kirker, så hun ved om nogen, hvad der skal til for at tilpasse musikken til de meget forskellige kirkerum. Hun har tidligere spillet i Grønnevang Kirke, hvor hun, med Søren Johannsen ved orgelet, gav en fantastisk koncert.