Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Lejlighedskor

Hvad?

Lejlighedskor er et projektkor, der giver mulighed for at synge i kor, når du har tid. Man melder sig til ét projekt af gangen - f.eks. til en gudstjeneste, en koncert, en sangeftermiddag i Skovhuset eller til JULEKORET, der synger til Advents-festen lørdagen før 1. søndag i advent.

Når man er skrevet på korlisten, får man en mail, hver gang der er et projekt - ellers se hjemmesiden / opslag i kirken / kirkebladet. 

Hvem?

Alle er velkomne - også uden korerfaring.

Tid og sted?

Ofte vil der være flere muligheder for øvning. Antallet af gange varierer alt efter omfang og sværhedsgrad.

 

 

Julekor 2019

JULEKORET er et projektkor, hvor alle, der har lyst, kan være med til at synge til en huskoncert i Grønnevang Kirke. Du er ikke forpligtet til at være med til mere end denne ene koncert.

JULEKORET er ikke mindst sangglæde! Et realistisk bud på, hvor meget vi kan nå at lære, er 5 sange - i en skøn blanding af stilarter.

JULEKORET er et hyggeligt fællesskab, hvor vi på tværs af talent, alder, køn og hårfarve kan lære hinanden bedre at kende.

JULEKORET er omsorg for andre: Koncerten afholdes i forbindelse med kirkens adventsfest, hvor vi samler ind til julehjælp til de mennesker i sognet, der har brug for en håndsrækning i juletiden.

Tilmelding senest d. 1. november.

Se datoer m.m. her.

 

 

 

Mange tak for en meget dejlig oplevelse som førstegangs medlem af lejlighedskoret ... musik er bare en lise for sjælen!!

Inge, december 2017