Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Påskevandring

Påskevandring er et påskespil, hvor vi forsøger at gøre forskellige episoder af den kristne påske mere levende for børn. Vandringen består af 6 forskellige ”stationer”: Indtoget i Jerusalem, Det sidste måltid, Getsemane, Pilatus og Barabbas, Korsfæstelsen/Golgata og til slut graven.

Vi forestiller os, at vi går i hælene på Jesus, og derfor oplever børnene det, som lige er sket på stationerne.  De forskellige rolleindehavere fortæller, hvad der lige er hændt og fortælleren, som fører klassen gennem alle stationer, opfordrer dem til at gå til næste ”station” for at se, om de der møder Jesus.

Vi bliver mindet om, at i den første påske var jødernes land besat af romerne, som ville kontrollere jøderne for at forhindre oprør. På hver station får klassen et dokument, som de skal smugle forbi de romerske soldater. Disse dokumenter skal de bl.a. arbejde med, når de er tilbage i skolen.

Påskevandringen laves i Grønnevang Kirke i samarbejde med Hillerød Provstis Skoletjeneste som et tilbud til 4. - 6. klasse.

Påskevandringen i billeder