Har du glemt dit kodeord?

Indtast venligst dit brugernavn eller emailadresse. Instruktioner i nulstilling af kodeord vil blive emailet til dig med det samme.
Nulstil kodeord

Tilbage til loginformular 

Påskevandring

Påskevandring er et påskespil, hvor vi forsøger at gøre forskellige episoder af den kristne påske mere levende for børn. Vandringen består af 6 forskellige ”stationer”: Indtoget i Jerusalem, Det sidste måltid, Getsemane, Pilatus og Barabbas, Korsfæstelsen/Golgata og til slut graven.

Vi forestiller os, at vi går i hælene på Jesus, og derfor oplever børnene det, som lige er sket på stationerne.  De forskellige rolleindehavere fortæller, hvad der lige er hændt og fortælleren, som fører klassen gennem alle stationer, opfordrer dem til at gå til næste ”station” for at se, om de der møder Jesus.

Vi bliver mindet om, at i den første påske var jødernes land besat af romerne, som ville kontrollere jøderne for at forhindre oprør. På hver station får klassen et dokument, som de skal smugle forbi de romerske soldater. Disse dokumenter skal de bl.a. arbejde med, når de er tilbage i skolen.

Påskevandringen laves i Grønnevang Kirke i samarbejde med Hillerød Provstis Skoletjeneste som et tilbud til 4. - 6. klasse.

Påskevandringen i billeder