Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Undervisningsaften

I Grønnevang Kirke er der løbende undervisningstilbud, som giver mulighed for at grave dybere i en række bibelske og kirkelige emner.

Gennem foredrag, oplæg til samtale mv. får vi nyt lys over f.eks.

·       Mission i verdens brændpunkter lige nu

·       Hvad kan vi lære om os selv og vor tid af kirkehistorien

·       Bibelske emner og tekster mere dybtgående, end det er muligt ved søndagsgudstjenesten

·       Emner, som relaterer sig til vores personlige liv og tro

·       Aktuelle spørgsmål for kirken lige nu (f.eks. i forhold til flygtninge, til islam mv.)

Lystid i mørket

Undervisningsaften tirsdag den 29. september kl. 19.30 ved Jørn Henrik Olsen, som er forfatter, foredragsholder og billedkunstner. En aften med fokus på kærlighed, sorg og livsmod i troen på Gud.

Den nordsjællandske forfatter skrev sidste år bogen "Lystid i mørket" med 20 essays som et fordybelses- og refleksionsrum om tab, sorg og ensomhed - men også om livsmod.

Han kender selv sorgen fra sit eget liv, men også som teolog og præst fra samtaler med mennesker i sorg, og bruger ofte sine malerier og kunst til at bearbejde livets skyggesider.

Kristendom og den nye ateisme

Efterårets første undervisningsaften blev tirsdag den 25/8 kl. 19.30, hvor professor og dr. theol Peter Lodberg talte under overskriften "Kristendom og den nye ateisme". Foredraget blev optaget og vi har fået lov til at lægge det her på hjemmesiden, så det er på vej her ....

”Vi har gennem de seneste år lyttet til mange spændende foredragsholdere, og personligt har jeg ofte oplevet, at mine opfattelser er blevet mere nuancerede, og mit trosliv udfordret og beriget.”

Carsten B. Clausen