Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Gudstjenesten

Søndag formiddag summer Grønnevang Kirke af liv! Her mødes en stor og blandet flok. Vores gudstjeneste ligner meget den, man har i de fleste andre folkekirker, men vi kan også godt lide at synge nye, rytmiske sange, ikke mindst under nadveren. De fleste søndage har vi børnekirke for 2 aldersgrupper, og bagerst i kirken har vi et legerum for de helt små, hvorfra forældre kan følge med i gudstjenesten. Under søndagsgudstjenesterne er der oversættelse til farsi og engelsk. For dig, der har brug for særlig forbøn, er der under nadveren mulighed for at blive bedt for individuelt i et afskærmet rum. Du kan her lytte til prædikenen bagefter gudstjenesten.

Nogle søndage har vi 2 gudstjenester, først en helt traditionel og derefter en gospel- eller lovsangsgudstjeneste. Efter gudstjenesterne er der fællesskab, hyggesnak, leg og spil over en kop kirkekaffe til de voksne eller sandwich til børnene - nogle gange hygger vi lidt længere over en kirkefrokost.

Travle børnefamilier kan slippe for madlavning og opvask nogle onsdage, hvor vi har pastagudstjeneste -  ca. ½ times gudstjeneste i børnehøjde efterfulgt af gratis fællesspisning.

Øverst på forsiden kan du finde flere informationer om de forskellige gudstjenesteformer og andre aktiviteter.

19okt kl. 19:00

Voices of Gospel

 

19okt kl. 19:00
20okt kl. 11:00

Babysalmesang

Tilmelding nødvendig! For babyer op til ca. 1 år sammen med mor eller far.

Læs mere …

20okt kl. 11:00
20okt kl. 14:00

Sognecafé

Lars Hebsgaard – Et liv på godt og ondt.

Tidligere kriminaltekniker Lars Hebsgaard …

20okt kl. 14:00
21okt kl. 10:00

Åbent bedefællesskab

Vi læser den kommende søndags tekster og beder for kirken, sognet og hvad der ellers …

21okt kl. 10:00