Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Gudstjenesten

Søndag formiddag summer Grønnevang Kirke af liv! Her mødes en stor og blandet flok. Vores gudstjeneste ligner meget den, man har i de fleste andre folkekirker, men vi kan også godt lide at synge nye, rytmiske sange, ikke mindst under nadveren. De fleste søndage har vi børnekirke for 2 aldersgrupper, og bagerst i kirken har vi et legerum for de helt små, hvorfra forældre kan følge med i gudstjenesten. Under søndagsgudstjenesterne er der oversættelse til farsi og engelsk. For dig, der har brug for særlig forbøn, er der under nadveren mulighed for at blive bedt for individuelt i et afskærmet rum. Du kan her lytte til prædikenen bagefter gudstjenesten.

Nogle søndage har vi 2 gudstjenester, først en helt traditionel og derefter en gospel- eller lovsangsgudstjeneste. Efter gudstjenesterne er der fællesskab, hyggesnak, leg og spil over en kop kirkekaffe til de voksne eller sandwich til børnene - nogle gange hygger vi lidt længere over en kirkefrokost.

Travle børnefamilier kan slippe for madlavning og opvask nogle onsdage, hvor vi har pastagudstjeneste -  ca. ½ times gudstjeneste i børnehøjde efterfulgt af gratis fællesspisning.

Øverst på forsiden kan du finde flere informationer om de forskellige gudstjenesteformer og andre aktiviteter.

08apr kl. 10:30

Gudstjeneste i Skovhuset

 

08apr kl. 10:30
08apr kl. 13:45

Ferie i Minikonfirmand

Minikonfirmand afholdes i samarbejder med Præstevang Kirke. Når dit barn er tilmeldt …

08apr kl. 13:45
08apr kl. 15:30

Ferie Dansk Café

Caféen er for dig, der vil øve og forbedre dit danske sprog. I caféen får du også nye …

08apr kl. 15:30
09apr kl. 10:30

Gymnastik

Vi gør gymnastik til Ældresagens dvd. Der er mulighed for både siddende og stående …

09apr kl. 10:30

Flere arrangementer...