Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Forskellige gudstjenester

I Grønnevang Kirke har vi forskellige typer gudstjenester. De fleste søndage kl. 10.00 har vi en ”almindelig” gudstjeneste (også kaldet en højmesse), som de fleste kender den fra Folkekirken. Vi sætter vores eget præg på gudstjenesten, f.eks. med rytmiske sange under nadveren.

Ca. 8 gange om året er der to gudstjenester søndag formiddag: en ”traditionel” kl. 8.30 og en familiegudstjenestelovsangsgudstjeneste eller gospelgudstjeneste kl. 10.00. For børnene er der Børnekirke under prædikenen.

Vi har også gudstjenester på andre dage end søndage. Vi har blandt andet børnevenlige Pastagudstjenester, hvor vi også spiser sammen.

Et lys i mørket

Har du mistet en af dine kære? Eller vil du bare gerne være med til at markere en dag, hvor vi mindes de, der gik bort, og den betydning, de har haft for os? Så kom og vær med Allehelgenssøndag den 3. november kl. 16 på Skansekirkegården, Skansevej 113-115 i Hillerød.

Vi begynder med en kort samling kl. 16.00 i Skansekapellet. På kirkegården er mulighed for at tænde lys på gravene, hvor vi sammen kan mindes de afdøde i taknemmelighed og glæde over det håb, vi sammen har fået gennem Jesu opstandelse. Der bliver uddelt lidt suppe til at varme sig med.

Arrangementet er for alle – ikke kun de, der har mistet, men for alle, der vil være med i fællesskabet om livets sorger og glæder, minder og håb.

23okt kl. 10:30

Gudstjeneste i Skovhuset

Der er stillet op til gudstjeneste i "Skovkilden" (aktivitetscenteret i stueetagen). …

23okt kl. 10:30
23okt kl. 15:30

Dansk Café

Caféen er for dig, der vil øve og forbedre dit danske sprog. I caféen får du også nye …

23okt kl. 15:30
24okt kl. 10:30

Gymnastik

Vi gør gymnastik sammen til Ældresagens DVD. Det er muligt at gøre øvelserne …

24okt kl. 10:30
24okt kl. 15:00

Spirekoret

For drenge og piger fra 0. til 3. klasse. Det handler det om sangglæde, og …

24okt kl. 15:00