Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Forbøn

Det kan være en hjælp, at et andet menneske lytter og beder for en. 

Derfor har enhver mulighed for at blive bedt for - umiddelbart og i fortrolighed - om søndagen ved gudstjenesten under nadveren. Det er også muligt at få forbøn og evt. en samtale på et andet tidspunkt. Det kan ske efter nærmere aftale med en af præsterne eller en af personerne i forbønsteamet.

Under gudstjenesten lige før nadveren præsenterer  præsten kort de - som regel to – personer fra kirkens forbønsteam, som netop den søndag tilbyder forbøn. De kaldes også forbedere. De vil lytte, bede for og velsigne den enkelte, der kommer og ønsker forbøn.

Kom bare og bank på Guds dør! Han opfordrer til det. Bøn er en naturlig del af kristenlivet, og derfor begyndte Grønnevang kirke allerede for flere år siden denne praksis med forbøn.

Det sker, at også forbederne selv beder om forbøn. Ingen personer og intet emne er undtaget denne praksis. Gud lytter. Ønsker for forbøn kan være stort som småt i livet, alt er relevant, og ofte overrasker Gud med sin hjælp og trøst ind i den enkeltes situation.

Gud, vor himmelske far, står parat med åbne og kærlige arme og siger: Bed, så skal der gives jer; søg, så skal I finde; bank på, så skal der lukkes op for jer. Derfor: Velkommen til forbøn J