Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Derfor kommer jeg i Grønnevang Kirke

Kirstine og Ole Andersen:

Vi går i kirke for at være sammen med andre om Bibelens budskab. Vi oplever, at i fællesskabet foldes troen ud gennem fællessang, fælles bøn, samtaler, vidnesbyrd om livet med Gud, undervisning, opfordring og formaning.

Kirkegangen er i vores familie med til at gøre søndagen anderledes end de andre dage i ugen. Det er vigtigt for os at stoppe op en gang imellem og prioritere noget andet end hverdagens praktiske gøremål og have mulighed for at tænke over de store perspektiver i livet.

Vi har valgt at være en del af menigheden i Grønnevang Kirke, fordi ledelsen tager Bibelen for gode varer og ikke omfortolker Bibelens indhold. I Grønnevang Kirke er kirke ikke kun det talte ord, men også det levede liv – for alle i menigheden. Kristendommen har konsekvens, og man er derfor aktiv i lokalområdet, og man rækker ud gennem Kirkecare, arbejde blandt asylansøgere, konfirmander, Drivhuset, Assist mv.

I Grønnevang Kirke bestræber man sig også på at være kirke i år 2018. Ved hver gudstjeneste synges moderne sange, der prædikes i et nutidigt sprog, bygningerne er indbydende og nye med gode faciliteter for børn og handicappede, der er børne- og juniorkirke, hvor der fortælles om Gud gennem sang, leg og bibelfortælling. Det er med til at understrege, at kirken ikke kun var ’i gamle dage’, men at kristendommen er lige så aktuel i dag – for alle.