Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Allerførst velkommen til dig

… der endnu ikke er så kendt med Grønnevang Kirke, men som måske overvejer at besøge kirken eller ønsker nærmere tilknytning til kirke og fællesskab i Grønnevang.

 Vi håber, at du vil føle dig godt tilpas i kirken!

Grønnevang Kirke er en kirke med meget forskellige mennesker. Og det er vi taknemmelige for. Langt fra alle har en livslang kirketradition med i bagagen. Vi oplever det som en rigdom, at der er en sådan variation i synsvinkler og livserfaringer.  Det betyder også, at der er plads til at være på vej, og der er plads til at spørge. I vores fællesskab deler vi gerne overvejelser, tanker, tro og håb, og vi glæder os sammen over, at vi må bygge på Guds løfter.


Grønnevang kirke er et sted med en bred vifte af forskellige aktiviteter og fællesskaber. Med søndagens gudstjeneste som samlingspunkt er der ellers ugen igennem gang i rigtig mange aktiviteter og netværksgrupper. Meget af det, som sker i og ud fra kirken, er præget af frivilligt engagement – med fokus på liv og fællesskab med Gud og med hinanden. Nogle deltager i flere aktiviteter, andre foretrækker bare at være med i søndagens gudstjenester.

Grønnevang kirke deltager i lokalområdets fællesskab. Vi vil gerne være med til at bygge broer af relationer og forståelse på kryds og tværs i Hillerød Øst – også mellem forskellige kulturer. Vi oplever det som en vigtig opgave at være med i den fælles lokale indsats for, at Hillerød Øst må være et livligt, trygt og godt sted at bo.


Hvis du vil vide mere, så er du altid meget velkommen til at henvende dig til en af vores præster, ansatte eller andre om en info-snak, og en rundvisning i kirken. Og der er næsten altid kaffe på kanden.

Hvis du på et tidspunkt har tid og lyst til selv at være med som frivillig i en del af det kirkelige og sociale arbejde i og ud fra kirken, så sig bare til.

Mange hilsner

Os fra Grønnevang Kirke

08apr kl. 10:30

Gudstjeneste i Skovhuset

 

08apr kl. 10:30
08apr kl. 13:45

Ferie i Minikonfirmand

Minikonfirmand afholdes i samarbejder med Præstevang Kirke. Når dit barn er tilmeldt …

08apr kl. 13:45
08apr kl. 15:30

Ferie Dansk Café

Caféen er for dig, der vil øve og forbedre dit danske sprog. I caféen får du også nye …

08apr kl. 15:30
09apr kl. 10:30

Gymnastik

Vi gør gymnastik til Ældresagens dvd. Der er mulighed for både siddende og stående …

09apr kl. 10:30

Flere arrangementer...