Vi støtter Hillerød Provstis indsamlingsprojekt 2018

Informationsmøde

Hvert år udvælges et projekt eller en organisation, der samles ind til i løbet af året. Torsdag den 15. marts 2018 kl. 19.30 skydes årets indsamling i gang, når Kamma & Arne Puggaard i Hillerød Kirke, Østergade 12, fortæller om deres spændende arbejde i Mission Aviation Fellowship (MAF). 

Arne Puggaard er formand for den danske afdeling af Mission Aviation Fellowship, og han har bl.a. besøgt MAF’s flybaser i Bangladesh, Tanzania, PNG, Arnhemland og Uganda. Arne Puggaard og hans hustru,  Kamma, ledsager deres foredrag med billeder om MAF’s flymission fra en rejse til Madagaskar.

Lille flyselskab med stor rækkevidde

MAF blev startet i England lige efter 2. verdenskrig af kristne RAF-piloter, som så muligheden for at anvende krigsflyene i fredens tjeneste. MAF er i dag en stor international, fælleskirkelig missionsorganisation med afdelinger i hele verden. MAF har 135 fly stationeret i 30 ulande og har ca. 1400 medarbejdere i aktiv tjeneste.
 
MAF – flyver for livet

Hvert syvende minut døgnet rundt starter et MAF-fly et eller andet sted i verden for at bringe medicin, nødhjælp, hjælpearbejdere, læger, sygeplejersker, patienter, præster, missionærer og evangelister frem til deres bestemmelsessted. Flyene passerer over ørken, jungle, floder, bjerge eller sumpe – steder hvor transport på landjorden er umulig eller besværlig og tidskrævende. Hver flyvning er ikke en luksus, men en nødvendighed! MAF Danmark blev stiftet i 1989 som en del af denne internationale organisation, og har til opgave at gøre MAF’s arbejde kendt i Danmark, og at indsamle økonomiske midler. Find yderligere information MAF på MAF’s hjemmeside: www.maf.dk