Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Vi støtter School of Stars

Uden for en storby i Pakistan ligger en række murstensfabrikker. Her er familier på grund af gæld stavnsbundet til at lave 1000 mursten pr. familie pr. dag. Murstensfabrikken har mange kristne familier som arbejdere. De regnes for at være allernederst på den sociale rangstige - urene, vantro og analfabeter uden værdi.

School of Stars
Spørgsmålet melder sig: "Hvordan kan vi tænde bare et lille håb for alle disse familier?" Visionen om en skole for murstensfabrikkens børn blev født. Disse små, som ikke regnes for noget, vil vi se gennem Guds kærligheds briller og kalder derfor skolen for "School of Stars" - en skole fyldt med 35 stjernebørn. De bliver undervist 5 dage om ugen af to kristne pakistanske lærere, og den lille skole bliver indrettet med farvestrålende plastik borde og stole.

Børnene og deres forældre er vildt begejstrede, og håbet for fremtiden tændes - murskeen er skiftet ud med blyant, papir og bøger. 

Kvindernes Sycenter
Kristne kvinder oplever stor forfølgelse og krænkelse på mange områder, og derfor har vi været med til at starte et sycenter i kirken. Her kommer cirka 30 kvinder 5 dage om ugen for at lære at sy på hånddrevne symaskine, brodere, læse og skrive. Hver fredag er der bibelundervisning, hvor de, sultne efter Guds Ord, lytter til beretningerne fra både det nye og gamle testamente. Kirkens fællesskab og tryghed opbygger kvindernes tro og værdighed og sycenteret giver dem et håndværk, så de kan ernære sig selv og deres familier.


Bibler
Der er stor mangel på bibler. Kirkens præst har en lang liste over folk, der venter på at få en bibel og blive døbt.  Èn bibel på urdu med både det gamle og nye testamente koster 60kr.