Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Corona - hvad skal vi gøre?

Danmark lukker ned. Skoler, arbejdspladser og fritidsaktiviteter ligger øde. Nu er gudstjenesterne og de kirkelige aktiviteter også aflyst. Hvordan skal vi forholde os til det?

Kirkens præster og ansatte vil på skift skrive et par ord til opmuntring og trøst:

Jeg er urolig, jeg er bekymret. Det er surrealistisk, at Danmark bliver et land, hvor man ikke  giver hånd, og nogle isolerer sig.

Derfor er det vigtigt at vide, at vi lever i en større sammenhæng  og en stærkere  åndelig verden forbundet til Jesus Kristus end mediernes, facebooks og mails.

Midt i blæsten er der områder af fred, Guds fred: "Siger jeg: Mørket skal dække mig, lyset blive til nat omkring mig, så er mørket ikke mørke for dig, natten er lys som dagen, mørket er som lyset." (Salme 139, 11 og 12).

Det kan være lidt af en øvelse at tænke ud af boksen. Det handler ikke om, at vi skal disciplinere os, men at vi skal åbne os og lade Gud og håbet komme frem i lyset.

"Ransag mig Gud, og kend mit hjerte. Prøv mig og kend mine tanker, se efter, om jeg følger afgudsvej. Led mig ad evigheds vej." Salme 139,13, 14.

Når jeg skriver dette, røres mit hjerte af en mild bøn for jer, der kommer i menigheden, om at vi må komme igennem denne tid knyttet til Guds hjerte i fred og frimodighed.

Per Bohlbro 2370 7867 / PB@km.dk

---

> Læs/hør de øvrige daglige andagter her på kirkens Facebookside.

Del dette: