Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Kirken slår dørene op igen

Nu er det endelig blevet muligt igen at åbne dørene til kirken. Der er nogle ting, der er anderledes – og nok også lidt mere besværligt – men det gør vi gerne for at få lov til at mødes med hinanden igen. Vi har naturligvis forskellige sikkerhedsforanstaltninger, så alle kan være trygge ved at komme.

Det gælder selvfølgelig ligesom i resten af samfundet, at hvis du har symptomer på Covid-19, så hverken må eller skal du møde op i kirken!

Gudstjenester
På nuværende tidspunkt må man være 75 personer i kirkerummet og menighedslokalet, og fordi vi synger skal man sidde med en afstand på 2 meter til dem, man ikke er i husstand med.

- Tilmelding er IKKE nødvendig
-
Se alle gudstjenester i kalenderen her på kirkens hjemmeside.
- Kirkerummet og menighedssalen bliver åbnet 15 minutter inden gudstjenesten. Forvent at få anvist plads når du kommer.

Om Børnekirke
- Se i kalenderen på hjemmesiden, hvornår der er børnekirke.
- Børnekirke begynder ved gudstjenestestart.
- Børnerummet er åbent for ammende og for en familie ad gangen. Legetøjet er fjernet fra rummet, så man må selv som børnefamilie have egne bøger og legetøj med.
- Husk desuden udetøj, hvis børnekirken skal være udenfor.

Live-streaming
Vi vil også fortsat som hidtil live-streame fra gudstjenesterne på kirkens Facebookgruppe: www.facebook.com/groups/18059627665/

Øvrige aktiviteter
En del af kirkens aktiviteter er startet igen. Se nærmere herom på kalenderen her på hjemmesiden og på kirkens facebookgruppe.

Spørgsmål?
Har du nogen spørgsmål til ovenstående – eller åbningen af kirkerne generelt, er du velkommen til at kontakte vores sognemedhjælper eller en af kirkens præster.

Du kan se de officielle retningslinjer her og holde dig løbende orienteret på coronasmitte.dk

Del dette: