Brugerlogin

Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:
Log ind

Har du glemt dit kodeord?

Du er her: 

Kirken slår dørene op igen

Nu er det endelig blevet muligt igen at åbne dørene til kirken – og det glæder vi os til. Der er nogle ting, der bliver anderledes – og nok også lidt mere besværligt – i den kommende tid, men det gør vi gerne for at få lov til at mødes med hinanden igen. Personalet og menighedsrådet har travlt med at lave de konkrete retningslinjer for, hvordan det kan ske på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde.

Herunder kan du læse mere om, hvordan genåbningen kommer til at se ud i praksis.
Du kan se de officielle retningslinjer her og holde dig løbende orienteret på coronasmitte.dk

Det gælder selvfølgelig ligesom i resten af samfundet, at hvis du har symptomer på Covid-19, så hverken må eller skal du møde op i kirken!

Gudstjenester
På nuværende tidspunkt må man være 75 personer i kirkerummet og menighedslokalet, og man skal sidde med en afstand på 2 meter til dem, man ikke er i husstand med. Det giver nogle udfordringer ift. plads. Dog ønsker vi, at så mange som muligt kan være med – og uden at nogen skal gå forgæves. Derfor vil vi holde to gudstjenester på alle søn- og helligdage, indtil der kommer yderligere åbninger. Se alle gudstjenester i kalenderen her på kirkens hjemmeside. Her vil det også fremgå, til hvilke gudstjenester der er børnekirke.

Tilmelding
For at ingen skal gå forgæves, skal man inden gudstjenesten (senest dagen før) reservere en plads i kirken til sig selv og sin familie ved at sende en mail til Benjamin bsje@km.dk (husk at angive antal og alder på børn). Har man ingen mail, kan man ringe til Benjamin (51155349) eller Birgitte (30667355).

Vi vil også fortsat som hidtil live-streame fra gudstjenesterne på kirkens facebookgruppe: www.facebook.com/groups/18059627665/

Praktiske oplysninger
I forbindelse med gudstjenesterne tager vi selvfølgelig alle de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, så alle kan være trygge ved at komme. Det gælder også ift. nadver, hvor vi vil give tydeligere instruktioner undervejs i gudstjenesten.

Kirkerummet og menighedssalen bliver åbnet 15 minutter inden gudstjenesten. Forvent at få anvist plads når du kommer.
Børnekirke begynder ved gudstjenestestart.
Børnerummet er åbent for ammende og for en familie ad gangen. Legetøjet er fjernet fra rummet, så man må selv som børnefamilie have egne bøger og legetøj med. Husk desuden udetøj, hvis børnekirken skal være udenfor.

Af praktiske grunde er der foreløbig ingen kirkekaffe efter gudstjenesten. 

Øvrige aktiviteter
Der vil være enkelte af kirkens aktiviteter, der starter op igen. Se nærmere herom på kalenderen her på hjemmesiden og på kirkens facebookgruppe.

Spørgsmål?
Har du nogen spørgsmål til ovenstående – eller åbningen af kirkerne generelt, er du velkommen til at kontakte vores sognemedhjælper eller en af kirkens præster.

Del dette: